Ripple’deki Gelişmelerin Ortasında Analist ‘Uzak Durun’ Diyor!

ABD SEC’e karşı verdiği destansı mücadelesiyle yakından tanıdığımız Ripple, yeni hamleler yapıyor. Son bir gelişmede altcoin projesi, Uphold ile işbirliği yaptığını duyurdu. Bununla birlikte bazı negatif haberler de aldı. Bu gelişmelerin ortasında bir analist, yatırım için uzak durun diyor!

Ripple (XRP) satın almak için çok mu geç?

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere XRP, son dönemde ciddi fiyat artışı gördü. Buna rağmen, bazı analistler para kazanmak isteyen yatırımcıların bu varlıkla işlem yapmaktan kaçınması gerektiğini söylüyor. Bu kişilerden biri de IncomeSharks takma adlı analist. Analist, traderları şu anda altcoin XRP’den uzak durmaları konusunda uyarıyor. Katılımcıların fiyatın 0,30 ila 0,60 dolar arasında seyrettiği son 15 ayda ekosisteme dalma şansına sahip olduklarını hatırlatıyor. IncomeSharks ayrıca, çoğunluğa atlamak üzere olanların “duygusal FOMO alıcıları” olduklarını söylüyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

Para kazanmayı seviyorsanız, bu döngüde XRP trade’i yapmayacağınıza dair kendinize söz verin. Bu kripto parayı beğendiyseniz 15 ay boyunca satın alma ve tutma şansınız vardı. Bu mumda alım yapmak, traderları duygusal FOMO alıcılarından ayıran şeydir.

Altcoin projesinin son ortaklığı hakkında bilmeniz gerekenler

Ripple, Uphold ile işbirliği yaptığını duyurdu. Proje, bunu sınır ötesi ödeme altyapısını desteklemek ve geliştirmek için yaptığını belirtti. Amerikan merkezli kripto para borsası U Blockchain kuruluşunun Ödemeler Ürün Müdürü Pegah Soltani, platformun “derin likidite uzmanlığının” bu hedefe ulaşılmasına yardımcı olabileceğini savunuyor. Bu bağlamda Pegah, “Bunu ilişkimizin başlangıcı olarak görüyoruz. Ayrıca, geleceğin getirecekleri konusunda heyecanlıyız” dedi.

Uphold İcra Kurulu Başkanı Simon McLoughlin de ortaklıkla ilgili görüşlerini dile getirdi. McLoughlin, altcoin projesini kripto dünyasının önemli bir oyuncusu olduğunu belirtti. Ayrıca, sınır ötesi ödeme yapan işletmelere son derece değerli bir hizmet sunan bir şirket olarak övdü.

Ripple (XRP) ilgilendiren önemli OKX güncellemesi

Önde gelen kripto para borsası OKX, ay sonunda 17 spot işlem paritesini platformundan kaldıracağını açıkladı. Listeden çıkarma işlemi iki aşamada gerçekleşecek. Borsa bunlardan ilkini 27 Ekim’de yapacak. Bu işleminde FODL-USDT, CHE-USDT, INT-BTC, INT-USDT, PNK-USDT ve MXT-USDT paritelerini listeden çıkaracak. Üç gün sonra OKX, XRP-OKB, SSV-USDC, DOT-ETH, COMP-BTC, UNI-ETH, KNC-BTC, ANT-BTC, MKR-ETH, CRV-ETH, LTC-OKB ve SUSHI-ETH’yi kaldıracak. Kripto para borsası, bu hareketin arkasındaki kesin nedeni açıklamadı. Bununla birlikte, “listelenen tüm işlem paritelerinin performansını sürekli olarak izlediğini belirtti. Ayrıca, listeleme niteliklerini düzenli olarak gözden geçirdiğinin altının çizdi. Bu doğrultuda OKX, şu açıklamayı yaptı:

Yukarıda belirtilen işlem paritelerini yukarıda listelenen listeden çıkarma zamanlarında listeden çıkaracağız. Kullanıcılara, listeden çıkarılmadan önce bu işlem paritelerine ilişkin emirleri iptal etmelerini tavsiye ediyoruz. Aksi takdirde sistem bu emirleri otomatik olarak iptal edecektir.

Listeden çıkarma çılgınlığına eklenmesine rağmen Ripple (XRP) zarar görmedi. Aslında, altcoin fiyatı son zamanlarda kripto piyasasının genel yükseliş moduyla rezonansta büyük bir yükseliş trendinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x